Всички го правим … Грешно!

Темата може да е наистина деликатна, но нека сме честни. Всеки ходи до тоалетната по голяма нужда. Независимо дали е президент, филмова звезда, спортист, банкер или обикновен човек.

В момента, в който хората са започнали да използват модерната тоалетна обаче, те тотално са променили и са се отдалечили от нормалната физиологична поза на тялото по време на естествената дефекация.

В природата или при ползването на така наречената „турска тоалетна“, ние заемаме клекнала поза, която се счита за най-естествената, вършейки този тип работа. По този начин тялото ни образува ъгъл от 35 градуса спрямо краката, което напълно изправя и освобождава дебелото черво.

От друга страна, ползвайки модерната тоалетна чиния в седнало състояние, тялото ни образува ъгъл от 90 градуса, което е изключително неблагоприятно и затруднява процеса на изхождане.

Как може да се реши проблема?

Смятаме, че не е необходимо да правите ремонт на банята и тоалетната си или да поръчвате специален дизайн на тоалетната чиния за естествена дефекация. Имаме нещо по-достъпно и по-ефикасно за вас – тоалетното столче Ачко.

Разработено с универсален и приятен дизайн, то лесно се прибира под тоалетната чиния, когато не ви трябва и още по-лесно се издърпва, когато ви притрябва. С него искаме да гарантираме естествена дефекация и по-лесен, по-благоприятен и по-бърз процес в тоалетната, без допълнителни усилия.

Независимо дали сте мъж, жена, дете, възрастен човек, тоалетното столче Ачко е вашият приятел в нужда!