Какво представлява тоалетното столче Ачко и как да се изпозлва?

Ачко е компактно и удобно столче за тоалетната, което спомага процеса за изхождане. Тъй като човешкото тяло е устроено така, че да се изхожда в клекнало състояние, Ачко спомага именно за правилната поза на тялото по време на процеса.

С универсалния си дизайн, столчето е подходящо за всяка тоалетна и е изключително лесно за ползване и прибиране от малки и големи. Само издърпвате, прикрепяте към долната част на тоалетната чиния и стъпвате на него. След употреба просто прибирате отново към тоалетната чиния и готово!

Как работи?

Препоръчано от лекари, тоалетното столче Ачко подобрява позата на човешкото тяло при дефекация и спомага за процеса.

  • Повдигане на краката

Ачко позволява на тялото да е приклекнало, повдигайки краката, което отваря дебелото черво и улеснява посещението в тоалетната.

  • Наклон на стъпалата

Наклонът на стъпалата води до допълнителен комфорт и по-добър ъгъл на тялото.

  • Правилен аноректален ъгъл

Краката са под ъгъл от 35° спрямо тялото. По този начин се създава налягане във вътрешните кухини на дебелото черво. Това освобождава и подравнява аналния канал, което води до по-лесно и бързо изпразване на червата.

Какви са ползите?

Без значение дали сте попаднали на този сайт в търсене на решение за запек или сте искали да разберете повече за продукта, ето какви са ползите от тоалетното столче Ачко.

  • Прави възможно по-бързо и по-лесно процеса на изхождане.
  • Намалява възможностите за замърсяване на тънките черва, предотвратявайки натрупване на излишен материал между дебелото и тънкото черво.
  • Предотвратява херния, запек, хемороиди и други заболявания.
  • При бременни жени клекналата поза предотвратява натиска върху матката.

По-лесно изхождане в клекнала позиция.

По-добра поза за по-добра дефекация

Научно доказано, че столчето спомага процеса