Често Задавани Въпроси

Какво е Ачко?

Ачко е столче за тоалетна, което спомага за по-бързото и лесно изхождане, гарантирайки правилна клекнала позиция на тялото.

Как се използва?

Издърпвате тоалетното столче изпод тоалетната чиния. Сядате върху порцелановия трон, както обикновено. Поставяте краката си върху столчето за тоалетна Ачко и леко се навеждате напред. След употреба придърпвате столчето обратно под тоалетната чиния.

Как работи тоалетното столче Ачко?

Тоалетното столче Ви позволява да заемете естествена клекнала позиция на тялото, така че да се орбазува ъгъл от 35 градуса спрямо краката. По този начин дебелото черво е изправено и няма натиск върху ректума, което разширява канала и спомага за по-лесното изхождане и изхвърляне на чревните отпадъци.

Какви са ползите?

Благодарение на поддържаната клекнала позиция на тялото напълно се освобождава пуборекталния мускул и естествено се получава пълно изпразване на дебелото черво. Така няма опасност от появата на хронични заболявания като запек, хемороиди, възпаление на пикочните пътища и още.

Пасва ли на всяка тоалетна?

Да. Дизайнът е ергономичен и компактен, така че да може да се прикрепя към всяка тоалетна чиния.

Лесно ли се почиства и съхранява?

Абсолютно. Само едно забърсвана и е готово. Съхранява се лесно под тоалетната чиния.

Мога ли да върна Ачко?

В рамките на 14 дневен срок след получаване на вашето столче, можете да го върнете в случай, че не отговори на очакванията Ви или има забележки по продукта.